Helios Food este dedicat membrilor bazei sportive Helios Club și nu numai. Helios Food se adresează persoanelor active, mereu în mișcare și dornice să îmbine utilul cu plăcutul, fără a face rabat la calitatea și rafinamentul gustului, Helios Food este alegerea perfectă atât pentru cei care doresc să își petreacă ceasurile serii în mod plăcut, în mijlocul grupului de prieteni, cât și pentru cei care lucrează în mediile corporatiste, pentru care pauza de prânz, deși desfășurată contracronometru, poate deveni acum prilejul nimerit pentru a se răsfăța cu produse savuroase și sănătoase, inspirate din bucătăria internatională.

HeliosFood  – oferă servicii profesionale de catering – coffee-break-uri, finger-food, lunch box-uri, bufete rafinate, baruri mobile, bufete de brânză / fructe / prăjituri / ciocolată – atât pentru mesele dvs zilnice, cât și pentru evenimente speciale.
Garantăm calitatea și prospețimea produselor noastre !

MENIU

Helios Food își propune să ofere clienților o gamă diversificată de preparate, începând cu burger-ul delicios – o vedetă incontestabilă a Helios Bistro și continuând cu pastele delicioase și wrap cu pui sau cu sortimente de grill-uri care îmbină cele mai sofisticate arome, cât și cu băuturile special concepute pentru a conferi vigoare sportivilor împătimiți.

PROGRAM
Helios Food are bucătăria deschisă de luni pana vineri începand cu ora 11.00.
Pentru comenzi la domiciliu sau la birou, ne puteți găsi pe:

• Eucemamanac.ro

                sau telefonic 0256 463 818  pentru livrări în Complexul Studențesc/ Calea Buziașului/ zona Soarelui/ zona Girocului (comanda minimă telefonic 60 lei).

La Bistro Food puneți găsi zilnic cel mai delicios meniu al zilei, de luni până vineri – începand cu ora 11.00.
Fie că îl comanzi la domiciliu sau la biro, fie că îl savurezi în locație, meniu zilei de la noi  poate fi cea mai bună alegere pentru o zi plină de muncă.