Helios Bistro – aflată în incinta bazei sportive Helios, vă pune la dispoziție un restaurant cu o capacitate de 55 de locuri și un spatiu de joacă copii. Amenajat cochet și tineresc – Helios Bistro a însemnat pentru noi o nouă provocare, iar pentru clienți – o surpriză interesantă și plăcută. Fie că alegi să organizezi o petrecere privată, fie că un eveniment corporate, o cină sau o aniversare specială din viața dumneavoastră, vă asigurăm că Helios Bistro este cea mai bună alegere.

Imbinând priceperea, pasiunea și responsabilitatea, reușim să realizăm de fiecare dată un meniu delicio și diversificat, atât din bucătăria românească, cât și din cea internațională. La acestea se adaugă delicioasa pizza preparată în casă, sosurile speciale dar și preparatele pe bază de carne și salate diverse și pline de savoare.

De asemenea, renumite Crame vinuri românești și internaționale – vin să vă încânte gusturile și să contribuie la petrecerea unor clipe de neuitat în restaurantul nostru. Echipa noastră vă așteaptă cu mare drag.

Pentru relații și alte informații: 0256 463 818