Squash-ul, ca sport, este un partener ideal pentru oamenii cu foarte puțin timp liber de investit în mișcare și fitness. La o oră de squash în ritm normal, se poate ajunge până la 1500 de calori arse.

Helios Sport îți pune la dispoziție 2 terenuri la standarde internaționale, unde îți poți pune în aplicare planul de a te menține în formă, a slăbi sau a fi angrenat într-o comunitate plină de concursuri provocări și clasamente.

Squash-ul a pornit de la jocul simplu de a bate mingea la perete, dar pe măsură ce s-a transformat în sport, a căpătat regulile de rigoare.

 

Vino la Helios Squash Cup – concursuri organizate în fiecare lună cu ospitalitate și premii. Vizitează pagina noastră de Facebook pentru a vedea poze de la fiecare ediție

Te asteptam la concursurile noastre lunare de squash!

Helios Sport club este o gazdă de tradiție pentru unul dintre cele mai mari concursuri de squash din România – Cupa României. Cei mai buni jucători din toată țara se întâlnesc în fiecare Octombrie în Timișoara pentru a face spectacol și a se bucura de joc.

Clubul nostru este club afiliat al Federației Române de Squash.

Toate evenimentele locale organizate de către Helios Sport Club sunt punctate în clasamentul pe oraș, găzduit de squashTM.ro