Squash-ul, ca sport, este un partener ideal pentru oamenii cu foarte puțin timp liber de investit în mișcare și fitness. La o oră de squash în ritm normal, se poate ajunge până la 1500 de calori arse.

Helios Sport îți pune la dispoziție 2 terenuri la standarde internaționale, unde îți poți pune în aplicare planul de a te menține în formă, a slăbi sau a fi angrenat într-o comunitate plină de concursuri provocări și clasamente.

Squash-ul a pornit de la jocul simplu de a bate mingea la perete, dar pe măsură ce s-a transformat în sport, a căpătat regulile de rigoare.

 

Vino la Helios Squash Cup – concursuri organizate în fiecare lună cu ospitalitate și premii. Vizitează pagina noastră de facebook pentru a vedea poze de la fiecare ediție! ( link: https://www.facebook.com/helios.sport/)

Te asteptam la concursurile noastre lunare de squash!

Helios Sport club este o gazda de traditie pentru unul dintre cele mai mari concursuri de squash din Romania – Cupa Romaniei. Cei mai buni jucatori din toata tara se intalnesc in fiecare Octombrie in Timisoara pentru a face spectacol si a se bucura de joc.

Clubul nostru este club afiliat al Federatiei Romane de Squash.

Toate evenimentele locale organizate de catre Helios Sport Club sunt punctate in clasamentul pe oras, gazduit de squashTM.ro